Alweer het laatste kasteeltuinconcert met de tributeband Queen Forever

Vanavond, vrijdag 18 augustus wordt de reeks Kasteeltuinconcerten groots afgesloten met de klassiekers van Queen en een spetterende vuurwerkshow. Kom nog een vrijdagavond in een ontspannen sfeer genieten van een mooie muzikale zomeravond met een koel drankje bij het verlichte middeleeuwse kasteel. De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De horeca is geopend van 19.30 uur tot 23.30 uur. Is het Freddy Mercury? Nee, maar de leadzanger van de tributeband Queen Forever lijkt er wel ontzettend veel op. Queen Forever zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop alle hitnummers van de legendarische Britse rockformatie worden vertolkt. Queen Forever presenteert alles live, hun muziek klinkt als Queen en de muzikanten zien er zelfs uit als Queen! Met deze fantastische rockformatie wordt de jaarlijkse zomerse concertreeks afgesloten. In de afgelopen weken kon het publiek genieten van zes concerten m.m.v. Lijn 7, Groove Foundation, Def Americans, Friction & The Roots Drivers, Siembra, Mariachi Los Tarascos Ft. Dwayne Verheyden + Mariachi Reloaded en nu op de laatste avond: Queen Forever. De Kasteeltuinconcerten werden mede mogelijk gemaakt door Abline Media, Bavaria, Emté, Helmond Marketing, Meeus, Multiprint, Omroep Helmond, Pieter Maakt ‘T, Rabobank, Rooijakkers Party & Events, Sligro, Sound & Light Technology, Storeplay, Van den Udenhout, Vlisco, Verbakel Party & More en Weekkrant De Loop. Op ditisonzewijk.tv zijn leuke samenvattingen te zien van de eerste zes Kasteeltuinconcerten en binnenkort ook van het laatste concert.

weekkrant-de-loop-logo (1)Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *