Karim Loukili vertrekt bij Helmond Sport

Karim Loukili gaat Helmond Sport verlaten, de 24-jarige linksbuiten maakt de overstap naar de Letse topclub FC Riga. Helmond Sport heeft het bod dat de Letse kampioen heeft uitgebracht om zijn doorlopende contract af te kopen, geaccepteerd.

In zijn debuutjaar voor Helmond Sport werd Karim Loukili de onbetwiste smaakmaker in de voorhoede. De in Den Haag geboren Marokkaan doorliep tot zestienjarige leeftijd de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hij maakte daarna de overstap naar  (Jong) FC Utrecht.

Vervolgens kwam hij nog uit op het hoogste Marokkaanse niveau bij Chabab Rif Al Hociema.  Hij voetbalde ook in de Nederlandse Tweede Divisie bij Jong Sparta en in de Duitse Oberliga voor 1. FC Phönix Lübeck.

FC Riga werd afgelopen dinsdag in de voorronde voor de Champions League nipt uitgeschakeld door het Zweedse Malmö FF, maar voor de drievoudig kampioen staan nog wedstrijden op het programma voor plaatsing voor de groepsfase van de Conference League.

Helmond Sport bedankt Karim Loukili voor zijn verdiensten voor de Club en wenst hem veel succes toe in zijn verdere carrière.

Bron en foto Helmond Sport

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *