Iris Hond & Strijkorkest Kamerata Zuid

Iris Hond speelt werk van pianist en componist Ludovico Einaudi. Hij is een fenomeen: zijn minimalistisch aandoende composities zijn nauw verwant aan popmuziek en daarmee begeeft hij zich op een bijzonder gebied. Iris bundelt haar krachten met het twintigkoppige Strijkorkest Kamerata Zuid om de muziek van de Italiaan groots op de planken te zetten.

#fraaipianospel   #persoonlijketouch   #Italiaansfenomeen

 

Iris Hond is niet alleen bekend door haar fraaie pianospel, maar ook door de manier waarop ze het publiek weet mee te nemen in haar persoonlijke optredens. Tijdens dit theaterconcert speelt ze werk van pianist en componist Ludovico Einaudi. Einaudi’s albums gaan met miljoenen over de toonbank, zijn concerten zijn maanden van tevoren uitverkocht en uiteraard mogen we zijn soundtrack voor de filmhit ‘Intouchables’ niet onvermeld laten.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!


Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *