Jett Rebel – Theatertour
Als er één man is die de laatste 8 jaar de popmuziek kleur heeft gegeven en dingen anders heeft gedaan, dan is het wel Jett Rebel.Hij is puur, hij is extravagant en hij leeft voor muziek.
De Nederlandse pers is altijd bezig om Rebel te vergelijken met de groten der aarde op muzikaal gebied. Zelf is hij daar totaal niet mee bezig: hij wil alleen muziek maken, rocken. Hij geeft altijd de volle 100% en als er energie terug komt vanuit het publiek, kunnen er tijdens een live show wonderlijke dingen gebeuren….

Hij schrijft zijn eigen songs en hij speelt alle instrumenten op zijn albums zelf in: hij is een echte muzikale duizendpoot. Tussen 2016 en 2017 leverde hij maar liefst drie albums af. Die output heeft hij gewoon nodig, albums opnemen is een primaire levensbehoefte.

En nu wil hij ook wat anders gaan doen; hij wil in de theaters gaan spelen. En voordat hij dat tijdens een tour gaat doen, komt hij eerst naar de popzaal van de Cacaofabriek om dit tijdens een seated show uit te proberen. Lekker klein, lekker intiem.

Zaal open vanaf 20.15 uur; show start om 21.00 uur.

De online kaartverkoop voor dit concert verloopt via Eventix; de verkoopvoorwaarden van Eventix zijn daar dan ook op van toepassing.
De verkoop aan de kassa verloopt via het ticketsysteem van de Cacaofabriek; daarvoor zijn de verkoopvoorwaarden van de Cacaofabriek van toepassing.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *