Kletstoernooi de goeie To(o)n

We willen u graag weer attenderen op het kletstoernooi DE GOEIE TO(O)N dat plaatsvindt in Helmond. Vorig jaar hebben we het toernooi helaas niet kunnen laten doorgaan, maar dit jaar kunnen we met enkele kleine aanpassingen het toernooi in de inmiddels vertrouwde opzet organiseren. Bij binnenkomst zullen de bezoekers een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest of een herstelbewijs moeten kunnen tonen.

De locatie waar dit toernooi gehouden wordt ligt centraal in Helmond, namelijk de zaal van Phileutonia aan de Kanaaldijk NW 27b.

Het toernooi heeft zich ten doel gesteld om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen én om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen. Dit toernooi geeft u de gelegenheid om deze kletsers beter te leren kennen.

Er hebben zich voor deze editie van het toernooi meer dan 21 kletsers aangemeld.

Tot het toernooi kunnen 18 kletsers worden toegelaten, waarvan er na twee voorronden 6 finalisten zullen gaan strijden om de wisseltrofee DE GOEIE TO(O)N. Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury. De publiekswinnaar van de finale wint DE FRANS BRUGMANSPUBLIEKSPRIJS. Bovendien kunnen er drie wildcards worden verdiend voor de Keiekletsavonden om de Zilveren Narrenkap.

De voorronden van dit toernooi vinden plaats op de vrijdagen 15 en 22 oktober. De finale staat gepland voor vrijdag 29 oktober.

We willen iedereen uitnodigen om deze avonden bij te wonen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

De entreeprijs bedraagt € 6,- per voorronde en € 12,50 voor de finale. Een passe-partout voor de drie avonden kost € 20,-. Via onze website kunnen hiervoor kaarten online besteld worden.

Alle belangrijke informatie over dit toernooi is te vinden op onze website: www.degoeietoon.nl.

Met vriendelijke groet,

namens de Stichting Klets en Zwets,
Frank Vlijmincx.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *