Workshop Green Screen: Breng je verhaal tot leven!

Workshop Green Screen: Breng je verhaal tot leven!

Ga in ons nieuwe TechLab aan de slag met een green screen en breng zo een verhaal tot leven! Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Waar wacht je nog op en schrijf je snel in! !

Green screens kunnen groot zijn (denk aan een groene muur) of klein (bijvoorbeeld in de vorm van een greenscreenbox). Hoe het werkt? Met een app vervang je de groene achtergrond voor een achtergrond van jouw keuze. Op die manier kun je allerlei effecten toepassen en een video maken.

Ken je Andy en Terry en hun waanzinnige boomhut? Deze vrienden kunnen alles maken wat ze bedenken. Soms pakt dat goed uit, vaker loopt het anders dan bedacht en moeten ze de boel aanpassen. Dit zorgt steeds weer voor een nieuw avontuur! Zo ook in het nieuwe boek De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen. Andy en Terry moeten vluchten voor de verhaalpolitie en de enige manier om te ontsnappen is via de afgrijselijke Deur des Doods!

Je verplaatst je in de avonturen van Andy en Terry. Je ontwerpt je eigen verdieping in de boomhut. Met een green screen en de app Do Ink stap je in je eigen kamer en beleef je allerlei avonturen. Dus waar wacht je op? Kom naar boven en schrijf je snel in! helmondpeel.op-shop.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *