Afropop tijdens het vierde Kasteeltuinconcert Helmond

De vierde avond van de Kasteeltuinconcerten 2017 biedt Friction een catchy mix van reggae, Afropop en hiphop. De muziek van Friction is ontstaan in de grootste ghetto van Ghana. Samen met zijn band The Roots Drivers betreedt hij op 28 juli om 20.30 uur het podium. Als eerste Afrikaanse artiest ooit werd Friction toegelaten tot de Fontys Rockacademie. Hij kwam in 2006 naar Nederland om aan die studie te beginnen. Inmiddels worden zijn singles gedraaid op tv-stations zoals MTV Africa, en Jamaicaanse radiostations. De hitsingle ‘Life is Not Easy’ is vier keer genomineerd op de Ghanese Reggae en Dancehall Awards. In 2016 stond Friction met zijn band The Roots Drivers op meer dan 90 podia in binnenen buitenland; van festivals tot muziekclubs. Programma vrijdag 28 juli Iedere vrijdagavond tot 18 augustus is de kasteeltuin gevuld met genietende mensen en vette bands. Zorg dat je daar bij bent.

kasteeltuinconcert_4_helmond_ditisonzewijkDe muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. Het verdere programma van de Kasteeltuinconcerten ziet er als volgt uit: 4 augustus: Siembra, 11 augustus: Mariachi Los Tarascos ft. Dwayne Verheyden & Mariachi Reloaded, 18 augustus: Queen Forever. Kasteeltuinconcerten De kasteeltuin van Helmond ondergaat op bovenstaande vrijdagavonden een ware metamorfose. Het terrein wordt feestelijk ingericht met parasols, zitgelegenheden en statafels. Daarnaast is het terrein voorzien van diverse horecapunten en toiletvoorzieningen. Dit jaar is er zelfs een échte cocktailbar aanwezig, waar ook gin&tonics te verkrijgen zijn. De horeca is geopend van 19.30 tot 23.30 uur.

De dansvloer ligt iedere vrijdagavond voor je klaar en door de foodmarket zijn lekkere snacks altijd binnen handbereik. Barbecue-arrangement Geniet dit jaar ook voorafgaand aan de zeven zomerse Kasteeltuinconcerten samen met je collega’s, zakenrelaties, familie of vrienden van een uitgebreid barbecue-arrangement in de kasteeltuin. Zo kun je betaalbaar en gezellig op een unieke, sfeervolle locatie genieten van vers bereide barbecuegerechten. Het arrangement inclusief consumpties kan iedere vrijdagavond gereserveerd worden van 17.30 tot 20.00 uur. Reserveren kan door te mailen naar info@kasteeltuinconcerten.nl of te bellen naar 0492-200020. De Kasteeltuinconcerten worden mede mogelijk gemaakt door Abline Media, Bavaria, Emté, Helmond Marketing, Meeus, Multiprint, Omroep Helmond, Pieter Maakt ‘T, Rabobank, Rooijakkers Party & Events, Sligro, Sound & Light Technology, Storeplay, Van den Udenhout, Vlisco, Verbakel Party & More en Weekkrant De Loop. Kijk voor meer informatie, leuke filmpjes, de barbecuearrangementen en foto’s van de bands op: www.kasteeltuinconcerten.nl

weekkrant-de-loop-logo (1)

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.