Aanhangerland Gehamie B.V.

Aanhangerland Gehamie is uw totaalleverancier op het gebied van aanhangwagens en toebehoren. Wij verkopen niet alleen aanhangwagens, maar kunnen u meteen de complete zorg voor uw aanhangwagenpark uit handen nemen voor wat betreft het onderhoud en eventuele reparatie van uw aanhangwagen. Wij beschikken daarvoor over een goed uitgeruste werkplaats, deskundige medewerkers en een goed gevuld magazijn met onderdelen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht om een aanhangwagen voor korte of langere tijd te huren. Open, dicht, autotransport, motortransport, machinetransport: wij beschikken over de grootste verhuurvloot van de wijde regio! Voor bijna elk type aanhangwagen, groot of klein, moet u bij Gehamie zijn! Kom gerust eens kijken op ons nieuwe adres in Helmond, en indien u ons bedrijf nog niet kent: overtuig u zelf!

Wij werken enkel samen met professionele en kwalitatief goede aanhangwagenmerken, welke oog hebben voor een duurzame relatie met ons als dealer en u als eindgebruiker. Uw waarborg voor kwaliteit! Niet voor niets zijn wij door Wagenbouw Hapert (Nederlands meest toonaangevende merk aanhangwagen, en marktleider in de Benelux) verkozen tot 1 van de 19 (!!) in Nederland geselecteerde Qualified Hapert dealers