Dé partner voor het importeren van uw droomauto!

Heeft u uw ideale import auto al gezien of hulp nodig bij het importeren van een auto? Bent u particulier of handelaar?

EU-Import verzorgt het complete import traject van A tot Z, nl; Begeleiding met de aankoop, het transport, de RDW keuring en de BPM afdracht. EU-Import biedt tal van mogelijkheden voor het importeren van auto’s. Daarnaast kunnen wij voor dealers aanzienlijke BPM korting(en) realiseren. Auto importeren zonder zorgen, dan bent u bij EU-Import aan het goede adres. Wij verzorgen alle diensten omtrent auto import!

Door de jarenlange ervaring staat EU-Import rechtstreeks in verbinding met een groot aantal autobedrijven en merkdealers in de EU. Naast Duitsland, importeren wij ook auto’s in Italië, Spanje, Frankrijk, Engeland, Luxemburg, Zweden, Belgie en Zwitserland. Is uw toekomstige auto niet in de EU te krijgen? Geen probleem. Ook importeren wij auto’s uit de USA, Verenigde Arabische Emiraten en Canada.

Om de kwaliteit te garanderen importeren we, bij voorkeur, alleen nieuwe of jong gebruikte auto’s. U heeft dan nog fabrieksgarantie en loopt dan bij import geen risico op verborgen gebreken. Mocht er onverhoopt toch iets defect gaan binnen de garantietermijn, kunt u bij de lokale dealer uw import-auto laten repareren. Fabrieksgarantie is namelijk in heel Europa opeisbaar. Mocht uw nieuwe auto toch buiten de garantietermijn vallen kunt u altijd nog gebruik maken van onze aantrekkelijke garantie pakketten.

In tegenstelling tot onze concullega’s gaat EU-Import uit van de wensen van de klant, het gaat tenslotte om de ideale auto voor u!

Het team van EU-Import staat voor u klaar!