Helmondse Blijf Thuis Bingo

Speel vanaf zondag 31 mei 8 weken lang live mee met de Helmondse blijf thuis bingo op Radio Omroep Helmond en livestream via Ditisonzewijk.nl 

Veel mensen zitten nog steeds verplicht binnen tijdens de coronacrisis. Om iedereen een veilige manier van vermaak te bieden hebben Helmondse "Blijf thuis bingo"Jumbo, Wijkmanagement Helmond, Rooijakkers Party Events,  Omroep Helmond en Dit is onze wijk, de handen ineen geslagen en organiseren zij vanaf zondag 31 mei iedere week de Helmondse  Blijf thuis Bingo. Acht weken lang wordt er op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur live bingo gespeeld op radio, televisie en streaming via internet. Meedoen is heel eenvoudig. Je kunt vanaf maandagochtend tot zondagmiddag (een uur voor aanvang) je kaart voor de betreffende week kopen bij een van de zeven  Helmondse filialen van Jumbo Supermarkten. Deze kosten 2 euro per stuk en daarvoor kun je alle drie de rondes van die uitzending meespelen. We spelen iedere week met een andere  kaart, dus je dient wel voor iedere week een nieuwe kaart te kopen. Meespelen met meerdere kaarten is uiteraard ook gewoon toegestaan.

Hoe werkt het spel?
Aan het begin van de radio-uitzending wordt aangegeven met welke weekkaart er die middag wordt gespeeld. Dat is voor zondag 31 mei bijvoorbeeld de goede doelen kaart voor KBO Bernadette. Op deze kaart zijn drie rondes te vinden die in volgorde van boven naar beneden worden gespeeld. Ronde 1 is de bovenste en wordt als eerste gespeeld. De presentator geeft de mogelijkheden aan waarmee gewonnen kan worden en wat de te winnen prijzen zijn. Zodra het spel begint, wordt er aan het bingorad gedraaid en worden de getallen die worden getrokken opgenoemd. Deze nummers liggen tussen de 1 en 75. Als speler controleer je zelf of het getrokken getal op jouw kaart staat. Staat het getal op je kaart, dan kun je dat vakje wegstrepen. Je kunt drie keer 1e rij winnen en 3x onderste rij. Telkens geldt wie het 1e is wint.
De speler die als eerste met de getrokken getallen bingo heeft, moet bellen met de studio van Omroep Helmond op nummer 0492 – 55 33 87. Zodra er iemand belt wordt de trekking gestopt en wordt de kaart gecontroleerd of het een geldige bingo is. Bij een geldige bingo is dit de winnaar van de betreffende prijs.  Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Hoe kom je aan een kaart?
Kaarten voor de Helmondse Blijf thuis Bingo worden van maandagochtend tot zondagmiddag 13.00 uur  (een uur voor aanvang) verkocht bij de 7 Helmondse filialen van Jumbo. Kaarten kosten 2 euro per stuk van 3 rondes. Met 1 kaart kun je 1 middag meespelen, enkel op de middag die op de kaart staat vermeld. Hieronder de adressen en de openingstijden van de Helmondse Jumbo Supermarkten.

Kaartverkoop kan ook via helmond@blijfthuisbingo.nl u ontvangt een betaalverzoek en als het geld ontvangen is, worden de kaarten afhankelijk van waar u woont thuisbezorgd of per post verstuurd.

Luister en kijk mee!
Zet op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00  uur je radio aan op Omroep Helmond Radio op 107.2 FM in de ether, via de kabel op 92.9 FM of via internet te beluisteren radio-livestream en kijken  kan ook via de livestream via Facebook https://www.facebook.com/ditisonzewijk.nl/. Like deze pagina nu alvast zodat u niets mist.

Kijk ook live mee via YouTube www.helmond.live

De prijzenpot
Op deze website www.blijfthuisbingo.nl kun je zien welke prijzen er die week onder de winnaars worden verdeeld. Dit zijn vaak prijzen die de organisatie bij de lokale middenstand heeft ingekocht. Zo probeert de organisatie ook de lokale middenstand nog een extra steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijd. Hierbij is de slogan: “Wees sociaal, koop lokaal!”. De gewonnen prijzen worden zo spoedig mogelijk na de uitzending contactloos bezorgd bij de winnaars. Mogelijk worden er foto’s gemaakt die worden gebruikt ter promotie van deze actie. Geef vooraf duidelijk aan wanneer je dat niet wil. Dit heeft geen invloed op het winnen van de prijs.

Opbrengsten
De Helmondse  Blijf  Thuis Bingo is NIET opgezet om commercieel gewin uit te halen. De kosten voor de kaarten zijn er om de organisatie kostendekkend te houden. Mocht er aan het einde van de periode van zes weken, een batig saldo overblijven, dan zal de besteding hiervan naar het goede doel gaan waarvoor die zondag de Bingo wordt gespeeld. Voor de Helmondse Blijf thuis Bingo is de goedkeuring van de gemeente Helmond afgegeven.

Vragen, opmerkingen of complimenten?
Over de uitslag van de Helmondse Blijf thuis Bingo wordt niet gecorrespondeerd. In alle gevallen waarin deze spelregels niet voorzien is de beslissing van de spelleider bindend. Heb je nog vragen over de Helmondse Blijf thuis Bingo, neem dan contact op met Hennie de Gooijer, Wijkmanager Helmond. Zij is bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 06-22616134 of stuur een mail naar helmond@blijfthuisbingo.nl

Goede doelen:

blij thuis bingo helmond