Hondenwerkgroep Helmond Noord

Hondenwerkgroep Helmond Noord

Bij Hondenwerkgroep Helmond Noord organiseren we leuke activiteiten voor hond en baas, zoals het hondenfeest, de paaswandeling en winterwandeling. We maken graag hondenwandelingen om gezellig met zijn allen samen te komen.

Daarnaast zetten wij als werkgroep ons in om samen met de gemeente een goed hondenbeleid te voeren zodat het veilig is voor de hond en schoon voor de buurt.
Dat betekent dat er in Helmond een OPRUIMPLICHT is voor de hondenpoep.
Niet ELK veldje is er om de hond te laten poepen.

We hebben samen met de gemeente al mooie velden gerealiseerd om de honden veilig los te laten en uitlaatstroken om de honden uit te laten. Ook zijn er depodogs geplaatst of zijn er prullenbakken om het zakje in weg te gooien. Op deze manier zijn we dus hard op weg om ervoor te zorgen dat iedereen maximaal van zijn hond kan genieten en geen overlast veroorzaakt voor anderen.

We willen samenwerken met de basisscholen in Helmond noord, zodat wij niet alleen kunnen genieten van de hond, maar ook de kinderen veilig en schoon kunnen spelen op de speelveldjes en zonder met vieze schoenen thuis te komen. De Toermalijn hebben zelf al actie ondernomen door platen aan het hekwerk te hangen ivm vele hondenpoep bij de school, deze hebben de kinderen zelf gemaakt.
Dus laten we met z’n ALLEN er voor zorgen dat het netjes is.

 

Onze werkgroep kun je ook vinden op Facebook hondenwerkgroep helmond noord.
Laat je reactie achter of wordt een hondenvriend.