Rots-Vast Helmond

Rots-Vast, de grootste verhuurmakelaar in Nederland

Rots-Vast is al meer dan 25 jaar DE specialist in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen. Met meer dan 20 vestigingen en ca. 2500 woningen op de website, die op korte termijn te huur zijn door heel Nederland, is Rots-Vast toonaangevend in de markt.

De medewerkers bemiddelen bij het huren en verhuren van woningen, appartementen en kamers. U heeft een uitgebreide keuze uit een divers aanbod van woningen, die u op korte termijn en meestal direct kunt huren. Wachtlijsten komen bij Rots-Vast niet voor. De woningen zijn tijdelijk te huur, maar kunnen ook vaak voor langere termijn worden gehuurd. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste woning. Bent u op zoek naar een huurwoning neem dan nu dan contact met ons op!

Ook voor de verhuur van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Rots-Vast adviseert u vrijblijvend over het (tijdelijk) verhuren van uw woning. Wij gaan op zoek naar passende huurders voor uw woning en indien u dit wenst, kan Rots-Vast zowel het technisch beheer alsook het financieel-administratief beheer voor u uit handen nemen.

De medewerkers van Rots-Vast stellen prijs op een duurzame relatie met huurders en verhuurder en zullen hun best doen om de beste deal voor de opdrachtgever te maken.