Stichting Gambia Sport

Welkom op de Site van Stichting Gambia Sport

Het doel van deze site is vooral voetbalverenigingen, sportbedrijven, sportverenigingen, sportwinkels enz. warm te maken voor het sponsoren van de minderbedeelde jeugd en scholen van Gambia.

Stichting Gambia Sport is opzoek naar gebruikte sport/voetbal kleding, foutief bedrukte of overjarige voetbaltenues, voetbalshirts, sportbroekjes, trainingspakken, T-shirts en voetbalschoenen voor zowel ouderen als voor de jeugd.

U kunt ook fantastisch helpen met gebruikte of overjarige gsm’s, schrijf- en- tekenmateriaal en werkende (ook oudere) computers en laptops.

Alles wat met voetbal, sport en onderwijs te maken heeft is welkom en gaat rechtstreeks naar scholen, leraren en de lokale bevolking van Gambia.

Het succes van “het begin” heeft ons doen besluiten verder te gaan met het inzamelen en verschepen van deze genoemde artikelen.

Omdat opslag en vervoer (te) veel geld kost, moeten we nu ook op zoek naar particulieren en bedrijven die ons op financieel gebied willen ondersteunen, Uw hulp is meer dan welkom.

Onze stichting heeft veel idealen, maar zonder geld kunnen wij gewoon niet verder.

Wij kunnen u garanderen dat alles direct en zonder omwegen wordt besteed aan diegenen die onze hulp het hardst nodig hebben.
BEDANKT NAMENS DE SCHOLEN IN THE GAMBIA

Wilt U ons financieel ondersteunen, neem ook contact op. U ontvangt van ons dan altijd een officiële dankbetuiging.

Namens de jeugd en scholen in Gambia, bedankt !!

Stichting Gambia Sport – Eindhoven

IBAN: NL73INGB0004698550

BIC: INGBNL2A

 

Ditisonzewijk.nl steunt het geweldige initiatief van Stichting Gambia Sport