Toerkoop Reisburo Vanhuys

“Met de dames op reis” komt Reisbureau Vanhuys vanaf nu ook bij je thuis!

Voor al onze (nieuwe) klanten in de regio en nu zelfs in de gemeente Laarbeek (Aarle-Rixtel, Lieshout, Beek en Donk en Mariahout) is er een nieuwe manier van reizen boeken mogelijk. Vanaf nu bestaat de mogelijkheid bij Vanhuys om met een persoonlijke reisadviseuse je vakantie samen te stellen en te boeken, gewoon bij je thuis! Op afspraak komen we naar je toe en bespreken we alle mogelijkheden.

Toerkoop Reisburo Vanhuys, gevestigd in wc Brouwhorst in Helmond (Brouwhuis) is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor het verzorgen van allerlei vakanties.

Onze reisadviseuses hebben al heel wat landen en continenten op deze wereld bezocht en zijn bereid om onze ervaring te delen. Zekerheid en betrouwbaarheid dat zijn onze historische pilaren waar wij al jaren op bouwen! Wij zorgen er voor dat je met plezier en enthousiasme, maar toch vooral zorgeloos uit kan kijken naar je volgende reis.
Nancy (woonachtig in Eindhoven) en Marielle (woonachtig in Lieshout) zijn beide al meer dan 15 jaar werkzaam bij reisbureau Vanhuys en hebben veel kennis en ervaring in reizen opgedaan. Of het nu gaat om een op uw wensen samengestelde rondreis in Amerika of een relaxte strandvakantie op Tenerife, zij komen graag bij u thuis om samen met u uw welverdiende vakantie uit te zoeken.Wij berekenen geen meerprijs voor deze unieke service!

Laat uw vakantie beginnen bij Toerkoop reisbureau Vanhuys!