Verzilvert

Eindelijk. Een lokaal initiatief gericht op jou. Verzilvert vindt namelijk dat mensen met een jaartje méér, ook net wat meer verdienen. Een goed advies – door specialisten op hun gebied. Leuke belevenissen voor je vrije tijd. Een scherpere aanbieding, passend bij onze ervaring.

We bekijken de zaken positief! Gewoon. Omdat we vinden dat 60-plussers niet achteraan hoeven te sluiten. Initiatieven voor jongeren zijn er genoeg. Nu zijn wij aan de beurt!

Verzilvert is een plan vóór- maar vooral dóór deze sterke, enthousiaste en ervaren groep mensen. En inderdaad… We hebben wat meer tijd om te genieten. Om te winkelen. Om leuke dingen te ondernemen. Daarom zijn we op zoek naar partners die ons dat kunnen bieden.

Verzilvert werkt regionaal. We willen namelijk best stad en land afrijden… Maar we komen er elke keer weer achter dat de leukste dingen toch om de hoek te vinden zijn. Fijne terrasjes, gezellige restaurantjes, indrukwekkende musea en culturele instellingen… Om nog maar te zwijgen van de kleinschalige lokale ondernemers. Daar komen we graag. We laten ons graag helpen, adviseren en servicen.

Uiteraard willen we voordeel. Daar zijn we Nederlanders voor. Maar waar we vooral naar zoeken, zijn de leuke extra’s. Die het ons makkelijk maken. Geen iPhone – maar een iPhone met installatiehulp en goede uitleg. Geen auto, maar een vervoermiddel dat past bij onze situatie.