Buurtpreventieteam Het Rijpelhartje

Rijpelberg

buurtprev_rijpelbergBuurtpreventieteam Het Rijpelhartje organiseerde op 8 juli een Buurtpreventie informatiemiddag in de Torelaar. De middag werd georganiseerd in samenwerking met Gemeente Helmond, Politie, Brandweer, Woonpartners, LEV Groep en de Stadswacht. De info-middag was een leerzame en geslaagde middag. Ook het winkelende publiek werd bij de middag betrokken. Door het flyeren voor de buurtpreventie kwamen er veel positieve reacties uit het werkgebied maar ook van buiten het werkgebied van Het Rijpelhartje. Over het algemeen vindt men buurtpreventie en Whatsappgroepen belangrijk en denkt men dat deze bijdraagt aan een veilige en leefbare buurt. Het Rijpelhartje trekt dan ook de conclusie dat de buurtpreventies en Whatappgroepen in Rijpelberg goed bezig zijn. Deze middag was zeer geslaagd, mede dankzij de inzet van Judith Cuijpers LEV, Henry van Dongen van de politie Helmond, Stadswacht Helmond, Charles van de Waars Belangen Rijpelberg en de Emté voor de sponsoring. De Whatsappgroep is in werking. Als u belangstelling heeft om bij de Whatsappgroep of bij de buurtpreventie aan te sluiten dan kunt u zich aanmelden via e-mail: hetrijpelhartje@gmail. com Het Team van Het Rijpelhartje bedankt iedereen voor de bijdragen.

weekkrant-de-loop-logo (1)

Meer-Rijpelberg-digitaal-wijk-nieuws:
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Rijpelberg
Twitter:  @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #Ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!  

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.