Cursus vaardig en veilig op pad met de scootmobiel

De LEV-groep en VVN-Helmond organiseren op de dinsdagmiddagen 15 en 22 september weer de cursus vaardig en veilig op pad met de scootmobiel. Een gezellige en leerzame middag onder het genot van een kopje koffie of thee, waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Op pad gaan met de scootmobiel geeft enorm veel vrijheid. Maar dat op pad gaan moet wel op een verantwoorde manier gebeuren. De cursist wordt onder andere bijgepraat over veilig deelnemen aan het verkeer en gaat daarna praktisch aan de slag met zijn of haar scootmobiel. Er is ook een rit door de wijk. Deelnemers aan eerdere cursussen begeven zich weer vol zelfvertrouwen in het drukke verkeer.

Voor alles wordt gezorgd

De cursus vindt op 15 en 22 september plaats van 13.30 uur tot 16.30 uur in wijkhuis de Westwijzer in Helmond-West. Deelname kost slechts 7,50 euro, te voldoen tijdens de eerste cursusmiddag. Mocht de afstand een probleem zijn om zelfstandig naar de Westwijzer te komen, dan is vervoer voor de cursist en de scootmobiel mogelijk met de taxbus. Reserveren van de taxbus kan via 0800-0234795. Aanmelden voor de cursus kan via telefoonnummer 06 12 11 95 14 of via e-mail: Jos.Vermeulen@levgroep.nl. De cursus is een absolute aanrader voor iedereen die met de scootmobiel op pad gaat.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *