‘Elkaar helpen is voor ons vanzelfsprekend’

Afgelopen week ontvingen wij deze mooie award voor ‘De meest collegiale organisatie’ van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg. Tijdens het hoogwater hebben we de collega’s van Vincent van Gogh geholpen met het evacueren van hun cliënten. 

Lianne Verbruggen, directeur behandelzaken Huize Padua: “Donderdagavond werden we gebeld door de directie van Vincent van Gogh of wij een aantal cliënten konden opvangen vanwege de evacuatie door het hoogwater. Vrijdagmiddag hebben we, in samenwerking met Vincent van Gogh deze mensen een plek kunnen bieden. Ik ben trots op hoe we dit als GGZ-instellingen onderling hebben geregeld. Elkaar helpen voelt voor ons als iets dat vanzelfsprekend is. Dat we daar deze award voor mogen ontvangen is een mooi teken van waardering voor alle collega’s die samen zijn gekomen om dit te realiseren.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GGZ Oost Brabant

Wij staan voor 'gezondheid die je je eigen familie gunt' en zijn er voor burgers met complexe psychische zorgvragen. Voor hen bieden wij veilige menslievende zorg 'in het Brabantse land'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *