Accordeana – The most wonderful time

Accordeana staat niet alleen garant voor mooie, verrassende concerten maar ook voor bijzondere eigen theaterproducties. Umdè’k er zo van haaw in 2016 en Een wonderlijke kerst in 2019 kregen lovende reacties en ook nu zult u weer verrast worden.

Samen met verteller Martien Naus, koor La Vivacité en diverse gastmuzikanten neemt Accordeana u mee op reis naar een betoverende kerstwereld in THE MOST WONDERFUL TIME.

Accordeana, opgericht in 1951 door de bekende accordeonpedagoog en musicus Arie Willems, staat onder leiding van Ronald van Overbruggen. De musici delen hun passie voor het accordeon en voor mooie, veelal klassieke muziek; dat zult u in deze kerstproductie beslist weer ervaren.

“Pak mijn hand opa, we gaan vliegen”, zegt het kleine meisje. “We gaan kijken of kerst echt de mooiste tijd is van het jaar”. En daar gaan ze, steeds hoger, op ontdekkingsreis. Zie je ze daarboven?

Laat u in de koude decembermaand verwarmen door het verhaal, de muziek en de sfeervolle beelden en lichtprojecties in THE MOST WONDERFUL TIME. Een mooiere start van de decembermaand kunt u zich niet wensen.

De kerk is open vanaf 19.15 .

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Datum

09 dec 2022

Tijd

20:00 - 23:00

Kosten

€ 17,50

Meer Info

Tickets
Bethlehemkerk

Locatie

Bethlehemkerk
Sperwerstraat 2 5702 PJ Helmond
Categorie
Lambertus Concerten

Organisator

Lambertus Concerten
Telefoon
+31 (0) 492 590333
E-mail
info@lambertusconcerten.nl
Site
https://www.lambertusconcerten.nl/
Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.