Advents Concert door zang en amusementsgroep De Notenkrakers op Zondag 27 november.

Zondag 27 november is het weer eerste Advent. Dit wil bij de draaiorgels zeggen dat de zang en Amusementsgroep de Notenkrakers, onder leiding van Willy van Oorschot, na 2 jaar onderbreking al weer voor de zesde keer het concert verzorgt op deze Zondag.

Een sfeervol concert met een vleugje kerst in deze periode waarbij zowel de Sint Nicolaas tijd en de Kerst tijd samen komen.

Met het eerste liedje “Steek dan een kaarsje aan” wordt de adventstijd ingezet.  Zij verzorgen regelmatig gezellige (meezing) optredens voor senioren, zorg – en verpleeginstellingen, wooncentra, de Zonnebloem, Rode Kruis, KBO’s etc. Nu dus in de Loods20/Draaiorgelmuseum Helmond/Danszaal Bocken

Uiteraard mag er ook meegezongen worden, komt allen genieten van deze gezellige (meezing) en kijkmiddag van de Notenkrakers. Aanvang 14.00 uur Zaal open 13.30 uur. De entree is € 5,00 waarbij inbegrepen 2 consumpties dit in afwijking van de Museum entreeprijs. Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse draaiorgels

Danszaal Bocken is te vinden op de Binnen Parallelweg 2, 5701 PH Helmond.

De openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 15 personen ook mogelijk op afspraak.

Vrijwilligers

Om weer meer concerten op de zondag te kunnen geven zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers, vooral voor de horeca. Heeft u interesse en zin in een hobby waar muziek in zit, waarbij u tevens bijdraagt aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond. info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404.

Datum

27 nov 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.