Baroniehof Buurttafel – Speculaas en pepernoten

Op zaterdag 26 november ben je van harte welkom om tussen 12.00 en 14.00 uur gezellig even te komen buurten met wijk- en stadgenoten. Omdat het bijna 5 december is hebben we behalve koffie en thee ook warme chocomel met slagroom en speculaas en pepernoten.

Je mag ook gerust een vriend of vriendin meenemen, of je vader, moeder, opa, oma, kleinkind. Helemaal goed, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Iedereen uit Helmond is welkom.

Aanmelden is niet nodig. Bij droog weer gaat de activiteit door. Bij regen en/of storm vervalt het.

Ook in de herfst en winter organiseren we elke laatste zaterdag van de maand bijeenkomsten bij de picknicktafel op de Baroniehof. Zolang het maar niet regent en stormt kunnen we ons warm houden met warme drank, jas en das en een spelletje jeu de boules of frisbee-gooien. Ook staat er de Buurtbieb met keuze uit allerlei tweedehands boeken die je gratis mag meenemen.

De Baroniehof Buurttafel zie je vanzelf als je door de Baroniehof loopt, fietst of rijdt. De picknicktafel is aan de buurtbewoners geschonken en geplaatst door Woonpartners i.s.m. Jansen Huybregts. Gezellige bijeenkomsten voor straat-,buurt- en stadgenoten worden regelmatig door een groepje bewoners van Baroniehof georganiseerd. Iedereen uit Helmond is welkom.

Datum

26 nov 2022
Verlopen!

Tijd

12:00 - 14:00
Baroniehof Buurttafel

Locatie

Baroniehof Buurttafel
Baroniehof 160 Helmond
Categorie
Buurttafel Baroniehof

Organisator

Buurttafel Baroniehof
E-mail
buurtbaroniehof@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.