Bomenwandeling Oranjebuurt

Op woensdag 1 november a.s. wordt voor het eerst een publiekswandeling georganiseerd langs de mooie bomen in de Oranjebuurt in Helmond.

De Bomenwerkgroep van het IVN Helmond nodigt eenieder uit om vanaf 14.00 uur aanwezig te zijn. Gestart wordt vanaf de parkeerplaats bij de Warande (in het verlengde van de Warandelaan). De wandeling gaat vanaf het Stadspark de Warande o.a. langs bijzondere, markante en monumentale bomen aan de Wesselmanlaan, Emmastraat, Julianalaan, Willemstraat, President Rooseveltlaan, Beatrixlaan, Mauritslaan, Warandelaan.

Verwacht wordt dat volop genoten kan worden van de nodige herfstkleuren tijdens de wandeling. Op 1-11 is de Bomenwerkgroep met meerdere leden present om de groep wandelaars tussen de bomen en straten door te gidsen. De route is rollator- en rolstoelvriendelijk.  Aanmelden is niet nodig. Je hoeft geen lid te zijn van het IVN, iedereen is van harte welkom en de deelname is gratis.

Deze nieuwe Bomenwandeling is binnenkort ook via een app van het IVN te downloaden, dus kan dan ook via smartphone en zonder gids worden beleefd.


Even op een rijtje:

 

Bomenwandeling 1 november

Aanvang 14.00 uur

Start: Parkeerplaats Warande

Gratis deelname

Datum

01 nov 2023
Verlopen!

Tijd

14:00

Locatie

Stadswandelpark De Warande
Stadswandelpark De Warande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *