Braverun

Braverun Helmond 2023

Goed nieuws voor alle die-hard-sporters onder ons. De zogenaamde ‘obstacle run’ Braverun keert na vier jaar terug in Helmond. Sport en plezier komen op 9 juli weer samen bij dit populaire evenement. De laatste editie trok meer dan 1200 deelnemers.

De start van de Braverun 2023 is op de Automotive campus en loopt door de Stiphoutse bossen. Het vernieuwde parcours van 7 kilometer bestaat uit 40 obstakels die je moet overwinnen om uiteindelijk weer terug op de Campus te finishen. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 3,5 en 7 of 14 km, waarbij je al je kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid moet gebruiken om de finish te bereiken.

Mini-run

Ook voor kinderen is er een parcours. De Mini-run van 3,5 km bestaat uit 30 obstakels. Kinderen vanaf 6 jaar, met een zwemdiploma op zak, mogen tot en met 12 jaar onder begeleiding meedoen. Ben je ouder dan 12 mag je zelfstandig deelnemen.

Aanmelden

Jong of oud. Beginner of gevorderd. Iedereen kan meedoen aan de Braverun. Inschrijven kan nu voor het meest sportieve, unieke en uitdagende evenement van Helmond via www.braverun.nl. De eerste aanmeldingen krijgen een gratis Braverun t-shirt!

Datum

09 jul 2023
Verlopen!

Tijd

De hele dag

Meer Info

Lees meer
Automotive Campus

Locatie

Automotive Campus
Automotive Campus 30, Helmond
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *