Dierenasiel Helmond houdt extra adoptiedag

Op zondag 1 oktober a.s. is er een extra adoptie dag op het dierenasiel in Helmond.

Op deze dag is het dierenasiel van 12:00 uur – 16:00 uur extra geopend. Let wel: het betreft géén open dag.

Op dit moment hebben we een enorme hoeveelheid kittens én leuke katten in ons dierenasiel die op zoek zijn naar een eerste of nieuwe eigenaar. Bijna alle kittens in ons asiel zijn op straat geboren en hebben de eerste weken van hun leven bij gastgezinnen doorgebracht. Een gastgezin neem in feite de taak van de moederpoes over. Zij voeden o.a. de kittens waarvan geen moederpoes is gevonden de eerste weken met de fles en zorgen voor een stukje socialisatie waardoor de kittens aan mensen gewend raken.

Mensen die op zoek zijn naar een kat of kitten kunnen tijdens deze extra adoptie dag,  vrijblijvend, dus zonder afspraak, naar het asiel komen.

Een team van medewerkers staan voor u klaar om u kennis te laten maken met de katten en kittens en bij een match kunnen dan meteen de adoptiepapieren ingevuld worden.

Al onze katten, kittens en honden zijn gechipt en gevaccineerd. Bovendien zijn alle kittens en katten zijn ook gesteriliseerd/gecastreerd.

Het asiel is te vinden aan de Grasbeemd 17, 5705 DE te Helmond.

Wilt u alvast eens kijken wie er in onze kittenkamers wonen of tijdelijk in een van onze gastgezinnen verblijven,  ga dan naar onze website https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Datum

01 okt 2023
Verlopen!

Tijd

12:00 - 16:00

Locatie

Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o.
Grasbeemd 17 5705 DE Helmond
Site
https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Organisator

Stg. Dierenambulance en dierenasiel Helmond e.o.
Telefoon
0492-513971
E-mail
info@dierenambulancehelmond.nl
Site
https://dierenambulancehelmond.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *