Film “Onder het Maaiveld”in De Geseldonk

EMS FILMS, de makers van De Wilde Stad en De Nieuwe Wildernis, gaan ondergronds met de film “Onder het Maaiveld”. De film toont ons de fascinerende wereld ondergronds en laat het grote belang van een gezonde bodem zien. Ignas van Schaick is als producent verantwoordelijk voor de totstandkoming van Onder het Maaiveld.

U kunt deze film, die ongeveer 1 uur en 20 minuten duurt, komen zien op 31 oktober 2023 in wijkhuis De Geseldonk om 19.30 uur. De toegang is € 1,50, dat is inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden is gewenst in verband met het aantal te verwachten bezoekers. Aanmelden kan via: florafauna@wijkraadmierlohout.nl of een berichtje in de brievenbus van De Geseldonk.

De film Onder het Maaiveld laat zien wat er ondergronds allemaal aan leven is. De film inspireert en verwondert. Naast de wereld boven de grond bevindt zich een tweede wereld. Het betreft een ondergrondse gemeenschap van wortels, larven, wormen schimmels, bacteriën, amoeben en geleedpotigen.

De film onder het maaiveld laat zien wat er in het groot moet gebeuren door te focussen op de wereld om ons heen en de fascinerende wereld direct onder onze voeten. Het is heel bijzonder dat we elke dag over de natuur heen kijken die de basis vormt van ons bestaan op aarde. Wil je de trailer van de film zien, kijk dan via deze link: https://www.onderhetmaaiveldfilm.nl/

 

Datum

31 okt 2023
Verlopen!

Tijd

19:30

Kosten

€ 1,50
Wijkhuis de Geseldonk

Locatie

Wijkhuis de Geseldonk
Cederhoutstraat 44 Helmond
Site
https://degeseldonk.nl/
Categorie
Kansrijk Mierlo-Hout

Organisator

Kansrijk Mierlo-Hout
Telefoon
06-11464350
E-mail
info@kansrijkmierlohout.nl
Site
https://kansrijkmierlohout.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *