golden era of hip hop – urban matterz Urban Matterz – Golden Era Hip Hop ConcertNight

Het gezelligste HipHop en Urban Festival van Brabant is terug! Ook deze editie weer alle onderdelen waar bezoekers uit binnen en buitenland jaarlijks op afkomen. Een HipHop concertavond vol unieke en eenmalige optredens door uitsluitend de allergrootsten uit de HipHop geschiedenis, het gratis Urban Sports & Culture Festival én de spectaculaire UrbanMatterz Dance Battles! Nieuw dit jaar is de UrbanMarket waar de vetste HipHop merch, arts & music te koop zal worden aangeboden.

INTERNATIONAAL
Het UrbanMatterz Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale speler binnen de Oldschool HipHop scene. Met imposante line-ups vol HipHop grootheden uit binnen- en buitenland. Extince, Starrlight, Grand Wizzard Theodore, Melle Mel en Scorpio, Just Ice, Rahzel, T-la Rock, Kurtis Blow, Schoolly D, Newcleus, King Bee, Divorze, Roxanne Shante, 24K, Stetsasonic, Dj Rockin’ Rob, Damn, Daddy Freddy, de Jungle Brothers, Mantronix en Wondress! Allemaal stonden ze garant voor unieke, eenmalige optredens in een uitverkochte zaal.

LINE-UP GOLDEN ERA HIPHOP CONCERTAVOND

TUFF CREW
‘Philly’s first Rap Supergroup’ TUFF CREW gaat zijn plek opeisen in het rijtje HipHop Legends dat UrbanMatterz inmiddels heeft mogen ontvangen. Met hun klassiekers als ‘My Parta Town’ en ‘Back To Wrek Shop’ zullen ze op zaterdag 24 september een exclusieve show brengen in De Cacaofabriek tijdens het UrbanMatterz Festival, editie 2022! De volledige crew komt voor het eerst naar Europa en waar ga je dan heen? Juist! UrbanMatterz…

JERU THE DAMAJA
Met zijn debut ‘Come Clean’ verzekerde Jeru zich samen met DJ Premier direct van een plek in de HipHop-geschiedenis. In de meest creatieve periode van de HIPHOP (Golden Era) wisten zij een stijl te ontwikkelen die zo afwijkend was, dat het wel een succes moest worden. Na ‘Come Clean,’ volgden nog meerdere hits die uiteindelijk samengebracht zijn op het album ‘The Sun Rises in the East.’

BLACK SHEEP (DRES)
Als duo maakten ze onderdeel uit van de Native Tongues. Een beweging die zich afzette tegen de verheerlijking van rijkdom, sex en geweld waar veel rap artiesten zich mee profileerden. De catchy, melodieuze beats & rhymes van Drez en Mista Lawnge staan garant voor een lekkere laidback vibe. Maar vergis je niet; speciaal voor de ‘The Choice is Yours,’ zal het dak van De Cacaofabriek extra worden vastgezet.

Datum

24 sep 2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:15

Kosten

€ 45,00

Meer Info

Tickets
De Cacaofabriek

Locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1 Helmond
Site
https://cacaofabriek.nl/
Categorie
De Cacaofabriek

Organisator

De Cacaofabriek
Telefoon
0492-529009
E-mail
info@cacaofabriek.nl
Site
https://cacaofabriek.nl/
Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.