Golden Years (Tribute to Bowie)

Vijf jaar geleden verliet David Bowie ons. Om dat te herdenken, heeft Muziekcafé een bijzondere Bowie-tribute geboekt.
Golden Years is een uniek eerbetoon aan David Bowie, waarin het draait om de songs uit zijn gouden tijd: de jaren ‘70 en vroege jaren ’80.
In deze show speelt Golden Years alle beroemde hits: denk aan songs van legendarische albums als Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, de ‘Berlin Trilogy’ (Low, Heroes, Lodger), Scary Monsters tot en met Let’s Dance… stuk voor stuk klassiekers.
Deze zinderende topband blaast de magie van Bowie nieuw leven in, met een fantastische zanger die Davids stem en uitstraling écht weet te benaderen. Ga mee op een Fantastic Voyage!
BAND
Golden Years wordt gevormd door 6 muzikanten met een gezamenlijke liefde voor David Bowie. Bij elkaar heeft Golden Years een karrevracht aan ervaring. De combinatie van deze ervaring en het collectief enthousiasme voor Bowie’s gouden jaren werkt zo goed dat Golden Years nog voor het eerste optreden al opgenomen werd in het aanbod van ‘s lands grootste tributeband booker.
De band is opgericht in 2019 door Bob Koning (drums) en bestaat verder uit:
Maurice van der Geest: vocals
Chris Smalt: keys, backing vocals
Julien Graute: guitar, backing vocals
Laszlo Versteeg: guitar
Raphael van der Schaft: bass
Mochten er versoepelingen zijn richting de avond, dan schuift het optreden ook die richting uit. Check kort voor het optreden wat de status is.
Doors open: 12:00
Showtime: 15:00
Tickets € 8,- (bar/deur/ticketview)

Datum

15 jan 2022
Verlopen!

Tijd

15:00

Meer Info

Tickets
Categorie
Muziekcafé

Organisator

Muziekcafé
Telefoon
06 27269167
E-mail
info@muziekcafehelmond.nl
Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.