Gratis gezondheidscheck voor volwassenen in Helmond

Op zoek naar een gratis gezondheidscheck en extra informatie over gezondheid en voeding? Meld je dan aan voor de Meet, Weet en Beweeg bijeenkomst op vrijdag 4 november. Alle deelnemers ontvangen een gezondheidsrapport inclusief een persoonlijk advies. Interesse? Aanmelden kan via de website www.jibbplus.nl.

 Unieke samenwerking

Anders dan andere jaren werken we nu niet alleen samen met zorgprofessionals. Dit keer organiseren we de MWB-bijeenkomsten wijkgericht én samen met KBO, VBOH en PVGE. Zij organiseerden voorheen de vitaliteitsdagen, nu bundelen we onze krachten en organiseren we samen Meet, Weet & Beweeg. We werken met zorgprofessionals uit de wijk zoals Fysiotherapie Rakthof, TopPodotherapie en Huisartsen Mierlo-Hout. Ook Voedingscoach Kim en Aandacht Voor Ouderen dragen bij aan deze nieuwe editie Meet, Weet en Beweeg. Daarnaast zetten vrijwilligers zich met meer dan 100% in.

Gezondheidsadvies op maat

Flo de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+: ‘Iedereen verlaat de check met een persoonlijk rapport en een advies op maat. Denk hierbij aan voedingstips, beweegadvies of een afspraak bij de podotherapeut. Tijdens eerdere edities was het leuk om te zien dat er onder de deelnemers meteen ervaringen werden gedeeld en tips werden uitgewisseld.’ Er wordt onder meer gekeken naar bloeddruk, conditie, BMI en voetafwikkeling. Piet Maas van KBO Sint Lucia zegt hierover: ‘Bij KBO gaat het niet alleen om het meten van fysieke aspecten, maar vooral ook over de mentale gezondheid. Bij de vorige vitaliteitsdag van KBO Sint Lucia ontstonden vriendschappen aan de zogenaamde ‘Gezelligheidstafel’. Aan deze tafel wordt gesproken over levensvragen.’

In het verleden zijn al meerdere succesvolle Meet, Weet & Beweeg bijeenkomsten georganiseerd. En op veler verzoek geven we daar nu een vervolg aan. We starten op vrijdag 4 november in wijkhuis de Geseldonk in Mierlo-Hout van 10:00 tot 12:00 uur en van 12:30 uur tot 14:30 uur. Het komende jaar bieden we ook in andere wijken Meet, Weet & Beweeg bijeenkomsten aan. Laat gerust weten als je interesse hebt om later eens aan te sluiten.

Datum

04 nov 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 14:30

Meer Info

Aanmelden
Wijkhuis de Geseldonk

Locatie

Wijkhuis de Geseldonk
Cederhoutstraat 44 Helmond
Site
https://degeseldonk.nl/
Categorie
Jibb+

Organisator

Jibb+
Telefoon
0492 347 071
E-mail
info@jibbplus.nl
Site
https://jibbplus.nl/
Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.