hengelen

Helmond Art Festival

Zondag 11 september 2022 van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Helmond.

Maak kennis met de vele aspecten binnen de culturele sector. Meer dan 70 beeldende kunstenaars tonen hun werk en er is ruimte voor straatmuzikanten en artiesten. Daarnaast is er ook voor de kinderen een gevarieerd aanbod. Ben jij beeldend kunstenaar en wil je deelnemen aan het Art Festival? Meld je dan nu aan. en kijk op www.helmondartfestival.nl

Markt met kwaliteitsproducten
Verspreid over het centrum (Markt, Veestraat) staan kramen, waar beeldende kunstenaars (o.a. beeldhouwers, schilders, printkunstenaars, textielkunstenaars en glaskunstenaars) hun ambacht bij het publiek onder de aandacht brengen. Om de kwaliteit van de markt te kunnen garanderen hecht de organisatie veel waarde aan het tonen van eigen creaties.

Reuring in het centrum
Aanleiding voor al dit moois is het succes van de eerste editie van H’Art 2021. Ook dit jaar wil de organisatie van het Helmond Art Festival dat iedere liefhebber, maker en professional zich weer geestelijk kan voeden met kunst. Maar ook de ondernemers hebben grote behoefte aan reuring in het centrum. En gelukkig kan het ook weer. We mogen weer lekker gaan genieten!

Het begint bij de kids
Kunst is iets dat je kan leren. Daarom is er ook gedacht aan de jeugd. Op het Piet Blomplein kunnen de kids genieten van mooie verhalen bij Blikkie de Voorleesbus. Ook kunnen ze leren steltlopen en muziek maken in de Kindermuziektuin. Alles geheel kosteloos.

Aandacht voor duurzaamheid
Creatief met afval: Op zoek naar een origineel idee om uw evenement op te vrolijken? Je kunt het hier vinden!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.