Minor

Na een zomerstop van 4 maanden is het op vrijdag 30 september 2022 eindelijk tijd voor een nieuwe editie van Minor! Deze eerste editie van het nieuwe schooljaar wordt direct goed afgetrapt in Wijkhuis De Geseldonk. Middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar kunnen weer feesten als vanouds.

Ook deze keer staan er weer mooie namen in de line-up. Van eerdere edities ken je DJ Daan Productions, Nivex en QUINdrx misschien nog wel. Ook The Underdogs zullen weer een fantastische set komen draaien, en met Jimmy als MC zal niemand op de dansvloer stilstaan!

Daarnaast komt DJ Jannix, een regionaal talent, het feest openen. Hij zal ervoor zorgen dat de zaal voor de rest van de avond goed is opgewarmd. Bij deze editie komt ook een rapper optreden. Dit is niemand minder dan Mayness, die onlangs zijn single All In heeft uitgebracht. Mayness komt uit Mierlo-Hout, dus voor hem is dit optreden een echte thuiswedstrijd. Samen met zijn DJ Cemz wordt het een half uur vlammen!

Natuurlijk wordt er weer flink uitgepakt met gaaf mooi podium, goed geluid en diverse special effects. Ook beveiliging, verkeersregelaars, EHBO en diverse vrijwilligers zullen weer aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Bezorgde ouders zijn welkom om een kijkje te komen nemen, zodat ze met hun eigen ogen kunnen zien hoe Minor georganiseerd wordt. Zij dienen zich wel vooraf aan te melden door een mail te sturen naar info@minorhelmond.nl.

Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg er dus voor dat je op tijd komt!

Een consumptie kost bij Minor 1,- euro. Een ticket voor entree kost 4,- euro (excl. service- en transactiekosten) en is enkel online te bestellen via www.minorhelmond.nl. Check hier ook meteen het reglement, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De (verplichte) garderobe is gratis.

Voor meer informatie, houd onze social media in de gaten (Facebook, Instagram, TikTok) of kijk op de bovengenoemde website.

Datum

30 sep 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 00:00

Kosten

€ 4,00

Meer Info

Tickets
Wijkhuis de Geseldonk

Locatie

Wijkhuis de Geseldonk
Cederhoutstraat 44 Helmond
Site
https://degeseldonk.nl/
Categorie
Minor

Organisator

Minor
E-mail
info@minorhelmond.nl
Site
https://www.minorhelmond.nl/
Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *