Minor

Nieuwe editie van Minor komt eraan met twee hoofdacts!

Nu dat de scholen weer zijn begonnen, is het weer tijd om vooruit te kijken naar de volgende Minoreditie! Op vrijdag 29 september kunnen alle middelbare scholieren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar weer uit hun dak gaan in Wijkhuis De Geseldonk.

Bij deze eerste editie van het nieuwe seizoen is er weer aandacht besteed aan een line-up. Zo staat er niet één, maar deze keer twee hoofdacts op het programma!

De eerste hoofdact is Vincent Visser. Vincent is een echt multi-talent, zo is hij actief als acteur, zanger en content creator. Op TV is hij bekend geworden door zijn rollen in GTST en Brugklas. Ook heeft hij al in diverse films een rol weten te bemachtigen. Daarnaast is muziek een grote passie van Vincent, en is hij ook op dit gebied aan de weg aan het timmeren, met als hoogtepunt de release van zijn eerste solo-track Hey Meisje.

Alsof dat nog niet genoeg is, zal ook Marc Floor te zien zijn bij Minor. Marc is bekend geworden door zijn optreden bij The Voice Kids, waar Snelle hem onder zijn hoede nam. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want hij heeft in het voorprogramma van Snelle en Pjotr gestaan, en ook bij het stadionconcert van Snelle stond Marc Floor als gastartiest op het programma. Onder het Lieve Jongens-label brengt hij zijn muziek uit, wat voor enorme hits als Zij Heeft Alles gaat zorgen.

Natuurlijk staan er ook de nodige DJ’s in de line-up. Zo wordt de zaal opgewarmd met DJ Jordy, zullen de jongens van Linke Soep ervoor zorgen dat iedereen tussen de hoofdacts door hoog in hun energie blijft, en zal Nivex voor een geweldige afsluiter zorgen.

Kortom, dit feest wil je absoluut niet missen! Het mooiste van alles is, voor slechts 4 euro (exclusief service- en administratiekosten) ben je erbij! De entreeprijs wordt bewust laag gehouden om het voor iedereen toegankelijk te maken. Je kunt een gaaf podium verwachten, met professioneel licht en geluid. Dit keer is er ook een photobooth, waar je samen met je vrienden als aandenken aan de leuke avond op de foto kan.

Het feest begint om 19.30 uur, duurt tot 00.00 uur, en tot 20.30 uur kun je naar binnen. Er is beveiliging, evenementen-EHBO en verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te laten verlopen.

Tickets zijn te koop via www.ticketview.nl/shop/minor.

Voor meer informatie, het reglement en een sfeerimpressie, neem een kijkje op www.minorhelmond.nl.

 

Datum

29 sep 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 00:00

Kosten

€ 4,00

Meer Info

Meer informatie
Wijkhuis de Geseldonk

Locatie

Wijkhuis de Geseldonk
Cederhoutstraat 44 Helmond
Site
https://degeseldonk.nl/
Categorie
Minor

Organisator

Minor
E-mail
info@minorhelmond.nl
Site
https://www.minorhelmond.nl/
Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *