Minor

Eindelijk kunnen we weer uitkijken naar het allerleukste feestje: Minor! Op 25 maart a.s. is het namelijk tijd voor een gloednieuwe editie van dit fantastische feest dat speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar georganiseerd wordt.

Ook deze keer is er door de organisatie weer flink aandacht besteed aan de line-up. De avond zal geopend worden door FeestDJ-Rens, een opkomende DJ uit de regio. Daarnaast zullen er verschillende oude bekenden terugkeren naar het podium. Zo heb je al eerder Nivex en Dancaholics bij Minor kunnen zien. Ook niemand minder dan Craniax zal terugkeren bij Minor, en hij neemt MC Dean weer mee! Als hij de microfoon pakt gaan alle voetjes van de vloer. Ten slotte komt Hek van de Dam een optreden verzorgen. Met hun ervaring op grote feesten en festivals gaat gegarandeerd het dak eraf!

Kortom, hier wil je bij zijn! Hoe? Bestel een ticket voor slechts 4 euro (exclusief servicekosten) via deze linkOP=OP!
Een consumptiebon kost slechts 1 euro bij Minor, en de (verplichte) garderobe is helemaal gratis.

Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg dus dat je op tijd binnen bent bij Wijkhuis De Geseldonk.

Voor meer informatie, check Facebook/Instagram/Tiktok (@minorhelmond) of bezoek de website www.minorhelmond.nl. Hier kunt je ook o.a. het reglement terugvinden.

Datum

25 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 23:55

Kosten

€ 4,00

Meer Info

Tickets
Wijkhuis de Geseldonk

Locatie

Wijkhuis de Geseldonk
Cederhoutstraat 44 Helmond
Site
https://degeseldonk.nl/
Categorie
Minor

Organisator

Minor
E-mail
info@minorhelmond.nl
Site
https://www.minorhelmond.nl/
Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.