Openluchtmis Kapel van Binderen

Op Hemelvaartsdag, 26 mei, zal er om 11:00 bij de kapel van Binderen een OPENLUCHTMIS worden gehouden. De viering wordt gehouden bij het altaar op de processiewei, naast de kapel.

Aan deze viering, voorgegaan door pastoor-deken Seidel, zullen gildes deelnemen, en er wordt gewerkt aan een schitterend muzikaal programma.

Het is een viering van Maria in het teken van de Meimaand, maar we vieren ook Hemelvaartsdag en aansluitend aan de Mis zal er een vendelgroet zijn van het Catharinagilde, wiens nieuwe vaandels zullen worden gezegend.

Burgemeester Blanksma zal de viering met ons meevieren en wij nodigen alle Helmonders uit om naar Binderen te komen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en wij kunnen bij Onze Lieve Vrouw, Lelie onder de doornen, al onze noden neerleggen. En als het weer meezit, ook een heerlijk samenzijn in de rust van de natuur om ons heen.

In de Lambertusparochie is op Hemelvaartsdag alleen de gregoriaanse viering in de Jozefkerk om 9:30. Alle andere zondagsvieringen vervallen,  en ook de vaste bezoekers van de gezinsviering worden uitgenodigd om deze bijzondere openluchtmis op Binderen mee te vieren. Wij willen een wandel- en gebedstocht houden vanaf de Jozefkerk naar Binderen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Datum

26 mei 2022

Tijd

11:00

Meer Info

Meer informatie
Kapel van Binderen

Locatie

Kapel van Binderen
Binderen 3 Helmond
Rooms katholieke Heilige Lambertus Parochie

Organisator

Rooms katholieke Heilige Lambertus Parochie
Telefoon
0492-522109
E-mail
parochie@heiligelambertus.nl
Site
https://www.heiligelambertus.nl/
Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.