Supersonic 90’s Party

Supersonic 90’s Party De tijd van de strijd tussen Blur en Oasis, 2 Unlimited wereldwijd bekend was, de Spice Girls een film hadden en 2Pac en Biggie openlijk ruzieden.

De 90s zijn voor velen een groot nostalgisch feest.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat we vanavond alle kanten op kunnen en zullen gaan!
Are you ready for this??

wat leuke 90s feitjes:

Op 11 april 1994 komt de eerste single van Oasis uit, Supersonic. Het nummer is het begin van een wilde carrière voor de Gallagher-broers.

Liam en Noel Gallagher brengen als Oasis in 1994 hun eerste album Definitely Maybe uit. De plaat wordt een gigantisch succes en betekent de internationale doorbraak van de band. Oasis groeit uit tot de britpop-sensatie van de jaren negentig. De eerste single Supersonic draagt bij aan het enthousiasme over de band uit het Engelse Manchester

Tupac verscheen in 1991 voor het eerst in een videoclip. Dit was de clip van Digital Underground’s nummer Same Song. Dit was de soundtrack van de film Nothing But Trouble.

5 Onbekende feiten over 2 Unlimited:

Ondanks hun bekendheid en succes zijn er nog steeds aspecten van 2 Unlimited die minder bekend zijn:

1. Het concept voor 2 Unlimited werd oorspronkelijk bedacht als een project dat slechts één single zou uitbrengen.

2. Hun hit “No Limit” stond in maar liefst 35 landen op nummer één en is een van de bestverkochte singles ooit in Nederland.

3. 2 Unlimited was de eerste Nederlandse groep die nummer één noteringen behaalde in de UK charts met hun Eurodance-stijl.

4. Naast hun successen in de muziek hebben beide leden, Ray en Anita, zich ingezet voor verschillende liefdadigheidsorganisaties.

5. Na een pauze van meer dan tien jaar kwam het duo in 2012 weer bij elkaar voor een reeks succesvolle comeback optredens.

Datum

21 jun 2024
Verlopen!

Tijd

23:00

Meer Info

Lees meer
Categorie
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *