Voltage – Tomorrow Hits Today Tour 2022

Er komt weer nieuwe muziek aan van Voltage, de band rondom Helmonds trots Dave Vermeulen. En die nieuwe muziek wil de band ook graag presenteren middels een uitgebreide tour door ons land. En waar kan die tour beter starten dan in hun hometown?!

Het is dus tijd voor nieuwe muziek! Onlangs verscheen de tweede nieuwe single, genaamd ‘I’ll Be Alright’! Deze song heeft als thema: ‘De overtuiging dat het uiteindelijk goed komt’! Welke donkere wegen je ook moet bewandelen, hoeveel donkere wolken er ook boven je hangen. De sterke gedachte van de lichte dagen die aan het einde van de donkere tunnel altijd zichtbaar zullen zijn geven je kracht om door te gaan.

De band heeft inmiddels een eigen identiteit ontwikkeld, iets wat voor voorman Dave Vermeulen belangrijk was. ”Met ‘It’s About Time’ zijn we weer een stap verder in onze ontwikkeling gekomen en in het neerzetten van een eigen identiteit. Dat is voor mij het allerbelangrijkste, dat we een eigen identiteit hebben. Je moet kiezen voor je eigen geluk, wat niet altijd makkelijk is.
Maar wel noodzakelijk.”

Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband. Al snel verschoof de focus van covers naar eigen materiaal. Dit resulteerde in een eerste EP in 2012 en debuutalbum Travellin’ Men in het voorjaar van 2015. In 2017 verscheen‘Around The Bend’ en in 2020 volgde het 3e album ‘It’s About Time’. De band deed inmiddels verschillende eigen clubtours, speelde op festivals als Paaspop en Zwarte Cross en deed diverse voorprogramma’s voor grote bands.

Datum

30 sep 2022
Verlopen!

Tijd

21:00 - 23:15

Kosten

€ 16,00

Meer Info

Tickets
De Cacaofabriek

Locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1 Helmond
Site
https://cacaofabriek.nl/
Categorie
De Cacaofabriek

Organisator

De Cacaofabriek
Telefoon
0492-529009
E-mail
info@cacaofabriek.nl
Site
https://cacaofabriek.nl/
Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *