De 42ste editie van Fiests4daagse De Peel zit er weer op en het was van start tot finish één groot feest. Er namen dit jaar maar liefst 2922 deelnemers deel, aan dit niet meer weg te denken evenement. Voor de organisatie waren veel complimenten voor de prachtige routes, maar ook over de kwaliteit van het geheel was men zeer te spreken. Deelnemers kwamen op diverse onbekende plekken waar je met de auto niet kunt komen en men genoot enorm van de prachtige natuur en vele bezienswaardigheden onderweg.

Op vrijdagmiddag was de finale afsluiting met veel entertainment op het terras van Café ’t Aambeeld. Veilig Verkeer Nederland had een prachtig circuitje opgezet voor kinderen op de fiets. Het ging er als vanouds gezellig aan toe. Verder was er de gebruikelijke loterij met vele prijzen, van onder andere lokale middenstand en Rabobank. De hoofdprijs was een fiets geschonken door fietsenzaken Henk van Rooij en Ad van Lieshout. Deze werd gewonnen door mevrouw Anka Kepser. De organisatie hoopt iedereen volgend jaar op 10 juli weer aan de start te mogen begroeten.

Afscheid
Helaas namen vier vrijwilligers dit jaar na een zeer lange staat van dienst afscheid bij de Fiets4Daagse. Fried en Dora Rijkers waren 20 jaar en Theo en Helma van de Ven zelfs 23 jaar actief. Theo van de Ven bekleedde meerdere functies, maar was de laatste jaren de vaste man met de microfoon op het terras. De organisatie heeft hen bedankt voor alle werkzaamheden die zij hebben verzet. Ook dit jaar fietste Wim Klaasen mee door de Peel en maakte een samenvatting op video.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.