Helmond Sport versterkt de selectie

Helmond Sport heeft de eerste versterking voor het komende seizoen binnen, Robin van der Meer maakt de overstap van Excelsior naar de Helmondse trots. De 1.96 meter lange verdediger tekent, onder voorbehoud van de medische keuring, een contract voor twee jaar. Jelle Goselink heeft zijn contract bij Helmond Sport verlengd met twee jaar. (Ook onder voorbehoud van de medische keuring).

De linksbenige Van der Meer doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag tot aan het beloftenelftal. Bij Go Ahead Eagles maakte hij op twintigjarige leeftijd zijn debuut in het betaald voetbal. In 2016 tekende hij een vierjarig contract bij FC Utrecht, waar hij een zeer succesvol eerste seizoen kende. Na een minder tweede jaar waarin hij na de winterstop alleen nog maar speelminuten bij Jong FC Utrecht kreeg, vertrok hij in 2018 naar Excelsior wat toen nog in de eredivisie uitkwam. In totaal speelde hij 46 wedstrijden op het hoogste niveau, en verder nog 69 in de Keuken Kampioen Divisie.

Robin van der Meer stond afgelopen seizoen tweemaal in de basis tegen Helmond Sport, in het bekerduel (4-0) als linkervleugelverdediger, in de competitiewedstrijd in het Van Donge & De Roo Stadion (0-3) als centrale verdediger.

Jelle Goselink

De 21-jarige centrumspits, Jelle Goselink, werd afgelopen seizoen gehuurd van Almere City waar zijn contract deze zomer afliep. In 34 competitiewedstrijden voor “Onze Club” kwam hij tot acht goals en drie assists. In de maand april werd Goselink door onze eigen supporters uitgeroepen tot Speler van de Maand.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *