De twee eerste exemplaren van het Kluppelblad 2018 werden woensdagavond 10 januari uitgereikt aan Prins Marcel d’n uurste en Prinses Fleur van CV De Houtse Kluppels.
Prins Marcel mocht het blad ontvangen uit handen van zijn broer, exprins Roland van der Putten (2003), terwijl Prinses Fleur werd verrast door een bezoek van haar eigen juf van de  St. Odulfusschool. Juffrouw Chantal was speciaal naar de Geseldonk gekomen om aan Fleur het blad te overhandigen. In de video een korte samenvatting van de feestelijkheden. Komende zaterdag 13 januari gaan leden van De Kluppels, in Mierlo-Hout de straten op, de lanen in om het nieuwe Kluppelblad hoogstpersoonlijk bij u thuis te bezorgen.

Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws:
www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Team DitisHelmond Toon van de Wijk

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *