Leercentrum “Voor Elkaar” is er weer aan toe

Het Leercentrum “Voor Elkaar” heeft de afgelopen maanden heel veel mailtjes en telefoontjes ontvangen van cursisten, die te kennen hebben gegeven er weer naar uit te zien naar de cursussen en elkaar weer te ontmoeten. Leercentrum “Voor Elkaar” is er weer aan toe!

Leercentrum “Voor Elkaar” gaat vanaf 8 februari weer aan de slag, vanaf 13.30 uur in Wijkcentrum De Brem. De cursussen worden altijd samengesteld naar aanleiding van wensen, vragen van de cursisten en eventuele problemen waar zij tegenaan zijn gelopen. En daarom begint Leercentrum “Voor Elkaar” de 8ste met de inventarisatie.  Vervolgens gaat Leercentrum “Voor Elkaar” de groepen indelen. De grootte van de groepen is afgestemd op de grootst mogelijke veiligheid die Leercentrum “Voor Elkaar” in acht kan nemen. Dat wil dan zeggen vier tot zes mensen in een groep, in een ruimte van 100 m2.

Er liggen al vragen over de Corona-app en het gebruik van de DigiD- app. Daarom zal zeker in de cursussen hier aandacht aan worden besteed.

Het leercentrum is aangesloten bij Helmond Digitaal. Dat wil zeggen dat Leercentrum “Voor Elkaar” iedereen behulpzaam is, die dat nodig heeft zonder bijdrage in de onkosten en het team werkt altijd al zonder enige vergoeding.

Voor informatie kunt u terecht bij het secretariaat: telefoon 06 41576529, via  e-mail: info@leercentrumvoorelkaar.nl of neem een kijkje op de website https://www.leercentrumvoorelkaar.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.