Staatssecretaris Raymond Knops doet aftrap Campagne Tweede Kamerverkiezingen CDA Helmond

De campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is in volle gang.

Kandidaten namens het CDA, Inge van Dijk maar ook bekenden uit onze stad, Huseyin Bahar en Leroy van de Ven, hebben daarom gezamenlijk de kick-off gedaan voor de CDA Campagne vanuit Helmond. Zij deden dit samen met Raymond Knops, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de CDA Campagneleider.  Dit vond plaats op het Kasteelplein in Helmond, Zuid Oost Brabant.

 Inge van Dijk is de kandidaat op plaats 4 van de kieslijst voor het CDA. Inge is momenteel wethouder van onder andere Financiën en Economie in Gemert-Bakel. Inge van Dijk (cda.nl)

Huseyin Bahar, oud-Statenlid voor de provincie Noord-Brabant, staat op plek 62. In het gesprek met Raymond Knops heeft Huseyin Bahar aandacht gevraagd voor de situatie van de ondernemers en verenigingen in Helmond die door corona hard getroffen worden.

Leroy van de Ven, momenteel bestuurslid binnen CDA Helmond en penningmeester binnen de jongerenorganisatie CDJA, op positie 72 van de kieslijst van het CDA. Tijdens zijn gesprek met Raymond Knops vroeg hij oog voor de situatie van de jongeren, die tijdens de corona voornamelijk vergeten lijken te worden.

Fractievoorzitter van het CDA Helmond, Yalcin Yeyden, over het bezoek met Raymond Knops. ”Dit was voor ons een goede kans om te laten zien dat er ook in Den Haag aandacht moet zijn voor Helmond en de regio. Met Leroy en Huseyin hebben we twee prima kandidaten die hier goed bekend zijn en een kort lijntje met Inge van Dijk in Den Haag helpt dan zeker in de toekomst”.

Raymond Knops, de campagneleider voor CDA landelijk en nummer 5 op de kieslijst, sprak zijn waardering uit voor de inzet van het campagne team vanuit Helmond. “Mooi om te laten zien dat Inge en ik  vanuit het Zuiden gezamenlijk campagne voeren. Veel succes gewenst de komende periode voor deze Brabantse kandidaten”. Raymond Knops had voor eenieder een doosje eieren meegenomen voor de campagne #stemmeniseeneitje. Ook sprak hij met een afvaardiging van de Fractie CDA Helmond over lokale aandachtspunten zoals Houtse akkers, mobiliteit, etc.

CDA Helmond, nu doorpakken.

Samen sterk voor een nog beter Helmond.

Nie stemme, nie maawe.

Raymond Knops met de (lijst)duwers Huseyin Bahar en Leroy van de Ven

Inge van Dijk met de Helmondse kandidaten bij Kasteel Helmond

Raymond Knops in gesprek met Fractie Voorzitter CDA Helmond Yalcin Yeydin (m) en raadslid Pieter Vervoort  (l) . R

Albert van Dam, afdelingsvoorzitter CDA Helmond en raadslid Pieter Vervoort in gesprek met Raymond Knops over de campagne

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door CDA Helmond

Wij kiezen voor een beter Nederland. Een Nederland dat we door willen geven aan onze kinderen en kleinkinderen.