CDA-Tweede kamerlid René Peters van het CDA op werkbezoek bij SMO Helmond

Dinsdag 2 maart 2021 was de heer René Peters op uitnodiging van CDA bestuur en fractie in Helmond te gast bij de Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO) Regio Helmond, https://www.smo-helmond.nl/.  Het werkbezoek stond in het teken van de ontwikkelingen op maatschappelijk vlak en wat er allemaal bereikt is in de regio Helmond.

Naast de heer Peters waren twee jongerenkandidaten betrokken bij het bezoek om gezamenlijk een inzicht te krijgen in het dagelijkse werk. Dit betrof Anouk van de Sanden vanuit de regio Tilburg en CDA Staartlijst kandidaat Leroy van de Ven uit Helmond. Beide CDA jongeren zijn actief voor het CDA en vinden het belangrijk dat juist in deze tijden oog is voor dit soort initiatieven.

Na de rondleiding zijn er diverse ervaringen vanuit de heer Peters en SMO gedeeld. Een vervolgafspraak staat al half gepland. Het CDA Helmond hoopt van harte dat de heer Peters deze ervaringen meeneemt met een nieuw termijn binnen de Tweede Kamer. Ter afsluiting bood René zijn nieuwe boek “Zorgen over de jeugdzorg” aan.
( https://www.berneboek.com/9789089724182/peters-rene/zorgen-over-de-jeugdzorg/)

 

Namens het CDA Helmond
Volg ons ook op Facebook

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00