Vacatureoverzicht bij Helmondvoorelkaar

Vacatureoverzicht bij Helmondvoorelkaar

November 2020

Wil jij iets doen voor Helmond en haar inwoners? Op Helmondvoorelkaar vind je vrijwilligersvacatures en hulpvragen van maatschappelijke organisaties en inwoners. Er is volop keuze dus er al altijd wel iets dat bij jouw interesse past. Hieronder een kleine selectie:

*Klusmannen en -vrouwen: Repaircafe Helmond-Noord (Wijkcentrum De Terp) zoekt mensen die kunnen helpen met het repareren van: fietsen, huishoudelijke apparaten, stereo-installaties, elektronica, computers, t.v.’s, kinderspeelgoed en kleding.

*Huiswerk begeleiden: zou jij de 8 jarige Nova of de 17 jarige Kees kunnen helpen met het (plannen van) hun huiswerk? Door hun beperking hebben ze wat extra hulp nodig. MEE brengt je graag met hen in contact.

*Tuin en dieren verzorgen: Bij zorgtuinderij De Bundertjes kun je mee helpen met het tuinonderhoud, het verzorgen van de dieren, de winkel, speelweide, etc. Je werkt samen met cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

*Help gezinnen: Sommige gezinnen hebben tijdelijk een steuntje in de rug nodig bij de opvoeding van hun kinderen. Omdat er problemen spelen of vanwege een taalachterstand. Heb jij een paar uur in de week vrij om hen te helpen? Humanitas Home-Start komt graag met je in contact.

*Maatjes: Zou jij een maatje willen zijn voor Piet, Karin, Frans, Achmed of al die andere inwoners die weinig contacten hebben of wat extra hulp kunnen gebruiken bij de dagelijkse dingen die ze doen? Je kunt heel gemakkelijk iemand helpen en het is nog gezellig ook!

Heb je zelf hulp nodig? Plaats een hulpvraag op www.helmondvoorelkaar.nl. Bel voor meer informatie met Renske of Willeke 0492 59 89 89 of mail naar: info@helmondvoorelkaar.nl  

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *