De Hoijse Hoeve Restaurant & Pannenkoekenhuis een begrip in de regio.

Restaurant & pannenkoekenhuis de Hoijse Hoeve is een begrip in de regio. Een familierestaurant met bijna 50 jaar ervaring, verscholen in de bossen tussen de Kempen de Peel.

Het restaurant heeft een ruime parking, terrassen en een speeltuintje. De gastvrijheid in het pannenkoekenhuis wordt door het familiebedrijf in de breedste zin van het woord geboden. “Steaks & Pancakes”, vormen het fundament van de Hoijse Hoeve. Daarop worden de lekkerste, ambachtelijke pannenkoeken, malse steaks uit de houtskooloven en een knapperig haantje van de gril gecreëerd.

Mocht je meer in zijn voor een gastronomische verwennerij dan heeft de Hoijse Hoeve “de preuverije”. Dat is een menu dat zelf samen te stellen is uit verschillende, kleine gerechtjes. Vier gerechtjes per gang en er is de keuze uit 2,3 of 4 gangen…Een feest op tafel.

Borrelen

Natuurlijk kan er ook gezellig geborreld worden bij de Hoijse Hoeve. In de serre of aan de tafel, alles is mogelijk. Verwend worden met heerlijke, en bijzondere wijnen per glas; speciaal bieren; een verrassende cocktail of gin-tonic.

Feesten

Het familierestaurant is de ideale plek voor een feestje. Met de “Feesterije” bieden zij de mogelijkheid om een feestje op maat van 20-120 personen. Naast een eigen bar biedt de “Feesterije” ook een eigen terras. Van diner tot walking dinner; van buffet tot bbq; een koffietafel; receptie of huwelijksfeest, de Hoijse Hoeve maakt er een feestje van. De Hoijse Hoeve is een bijzondere zaak met bijzondere mensen. Eet, drink, geniet en leef ook in coronatijd bij het familiebedrijf. Ze blijven de gastvrijheid binnen de geldende maatregelen en restricties aanbieden.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Hoijse Hoeve

Restaurant de Hoijse Hoeve