FairTrade en Global Goals Markt gaat digitaal

Op 25 oktober zou de 5e editie van de FairTrade en Global Goals markt plaats vinden in Helmond Centrum.

Een markt in het teken van FairTrade, duurzaamheid, recycling en ontwikkelingssamenwerking. Thema´s die bijdragen aan een betere wereld. Met vorig jaar oktober bijna 40 deelnemers die hun producten,projecten en organisaties geheel op eigen wijze onder de aandacht brachten bij de bezoekers van de markt.

Eind juli werd al bekend gemaakt dat de markt in oktober niet door zou gaan. Gezien de huidige omstandigheden rondom corona en de regels die toegepast moeten worden, is het voor de organisatie geen haalbare kaart een coronaproof evenement neer te zetten.

De FairTrade en Global Goals markt is in Helmond altijd de aftrap voor de Nationale FairTrade week. Die is dit jaar van 24 oktober tot en met 1 november.

We wilden deze week niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren we toch een FairTrade en Global Goals markt,maar dan digitaal.

Organisaties, verenigingen, stichtingen en kleine ondernemers uit Helmond en omgeving die zich inzetten voor een betere wereld en daarmee bijdragen aan de Global Goals kunnen zich met een filmpje presenteren op de digitale markt. En zo hun producten en projecten onder de aandacht brengen.

Deze filmpjes worden in de Nationale FairTrade week gepubliceerd op de Facebookpagina van de FairTrade en Global Goals markt.

Zo kunnen de inwoners van Helmond en omgeving toch op de hoogte blijven van de mooie initiatieven die er zijn waarmee je kunt bijdragen aan een betere wereld.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Tiendas Diferentes

Diferentes is anders en uniek. We verkopen trendy en hippe Fair Trade en duurzame artikelen, maar ook handgemaakte, gerecyclede en biologische producten. Van zeep tot soep en van herbruikbare wattenschijfjes tot thee