Zijn jouw voeten al winterklaar?

De gehele maand oktober 10% korting op een pedicure behandeling

Soms moeten je voeten verzorgd worden vanwege een medische noodzaak, maar je kunt ook gewoon bij de pedicure terecht voor mooi verzorgde voeten.

Bij voetklachten zoals kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagels, scheurende nagels en eelt mogen dan misschien minder invasief zijn, maar zijn wel pijnlijk en heel hinderlijk. Een pedicure helpt je van deze klachten af met persoonlijk advies over de juiste voetverzorgingsproducten, zelfzorgmiddelen, antidrukmiddelen, een doorverwijzing naar de podotherapeut, podoloog of arts.

Een cosmetische pedicurebehandeling bestaat onder andere uit:

    • reinigen van de voeten.
    • knippen en frezen van de nagels.
    • voeten vijlen.
    • voeten in masseren met verzorgende crème.
    • teennagels lakken (dit is een optie)

Zijn jou voeten al winterklaar?

Je voeten verdwijnen weer in dikke sokken, warme winterlaarzen en dichte schoenen. Nu jij je voeten niet meer hoeft te showen aan de buitenwereld, betekent dat niet dat je ze niet meer goed hoeft te verzorgen.
Het verstoppen van je voeten in warm schoeisel kan nare kwaaltjes tot gevolg hebben. De grootste boosdoener? Transpiratie. In dicht, warm schoeisel kunnen je voeten minder goed ademen, waardoor je voeten worden blootgesteld aan een broedplaats van bacteriën. Problemen als schimmel, eelt, ingroeiende nagels en eczeem liggen dan op de loer. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Gun je voeten de extra aandacht die zij verdienen en laat ze winterklaar maken bij de pedicure.

 

Kom dus naar de salon voor een goede voetmassage en voetverzorgingsbehandeling. Gezellig, ontspannend en je voeten zijn gelijk klaar om ‘s avonds uit te gaan.

Michelle van de Ven
Michelle’s Sparkling Beauty
Weyerweg 2A
Helmond
0631951975

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00