Aanhouding op heterdaad van auto inbreker in Helmond.

Aanhouding op heterdaad van auto inbreker in Helmond.

Afgelopen nacht kregen collega’s omstreeks 02.10 uur een melding dat een getuige zag dat bij een bedrijf op de Brandevoortse Dreef iemand in auto’s aan het inbreken was.
De collega’s zijn direct met meerdere voertuigen ter plaatse gegaan. Op de Brandevoortse Dreef ter hoogte van het bedrijf zagen zij een man de weg oversteken met een gereedschapskoffer in zijn hand. Ze hebben deze man staande gehouden als verdacht van het plegen van een diefstal uit aldaar geparkeerde bedrijfsauto’s.
In een auto in de omgeving die kennelijk van de verdachte was, werden meerdere spullen aangetroffen die mogelijk gestolen waren uit de bedrijfsauto’s van een bedrijf uit te buurt. De man is hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau in Eindhoven.
De aangetroffen goederen zijn teruggegeven aan de eigenaar en de auto van de verdachte is in beslag genomen. De teamrecherche heeft de zaak verder in onderzoek en de verdachte zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden bij de rechtbank. Bron: www.politie.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *