Wijkgebouw De Brem levert paasbrunch aan huis

Wijkgebouw De Brem stelt in samenwerking met de LEVgroep een paasbrunch samen voor bewoners in de wijk Rijpelberg. De lunchboxen worden, na bestelling via email, bij de mensen op eerste paasdag thuis gebracht.

Nu veel mensen door corona aan hun huis gekluisterd zijn en ook niet samen mogen komen om in het wijkgebouw samen te lunchen, heeft de wijkraad de lunchbox bedacht. Op die manier wordt toch nog wat gedaan aan een gezamenlijk paasgevoel.

Elke lunchbox heeft een inhoud voor één persoon. Daarin zit van alles, van gekookt eitje, croissantje, broodje met beleg tot jus d’orange en chocolade eitjes. En dat alles voor twee euro per persoon. Op eerste paasdag wordt de lunchbox thuis gebracht. Voor ieder persoon dus één box. Ook al eet je al dat lekkers dan niet samen met andere buurtbewoners, het draagt in ieder geval bij aan een gezellig paasfeest thuis.

De paasbox bestellen? Stuur dan een email naar Annie.vandenberg@levgroep.nl Bestellen tot uiterlijk vrijdag 10 april (Goede Vrijdag). Wacht niet te lang, want op = op.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Dit artikel heeft 2 reacties

 1. Avatar
  Marloe Peeters Reply

  Ik woonde een half jaar terug met mijn man en 3 kids in de rijpel. Inmiddels gescheiden en nu woonachtig dichtbij de Lidl. Mag ik hier ook gebruik van maken met de kinderen?

  • Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout
   Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout Reply

   Dat zult u zef aan de organisatie moeten vragen. Mailadres is vermeld. Succes. En hoe dan ook, een prettige Pasen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *