Wijkfeest met markt rondom wijkhuis de Fonkel

Wijkfeest met markt rondom wijkhuis de Fonkel

Na een aantal lastige jaren met de nodige beperkingen vanwege de corona pandemie heeft het bestuur het plan opgevat om in de binnenstad een evenement te plannen om op die manier de saamhorigheid en de sociale cohesie weer te bevorderen.
Wij gaan dit doen door een wijkfeest met een markt te gaan organiseren op 4 september 2022 rondom wijkhuis de Fonkel.
Samen met een aantal vrijwilligers van de verenigingen en ondersteuning van de gemeente Helmond, de LEV groep, wijkhuis de Fonkel, WeCare en woningcorporaties.
In de foyer van wijkhuis de Fonkel kunnen verschillende instanties zich presenteren en rondom het gebouw kunnen zowel bewoners als commerciële partijen hun waren aanprijzen.
Er zal ook muziek en animatie aanwezig zijn.

Een aantal (lokale) entertainers zullen dit evenement ‘’aankleden’’, Eén van deze entertainers zal zijn Circus Jacona, die tijdens deze markt hun LAATSTE optreden zullen houden. Eigenlijk waren zij al gestopt, maar speciaal voor dit feest maken zij nog een uitzondering.

Markt

Markt rondom wijkhuis de Fonkel. Gratis kramen voor inwoners van de Binnenstad. Er mogen alleen tweedehands spullen of zelf gemaakte producten verkocht worden. We vragen wel een kleine borg van €10.- Wees er snel bij!

Infomarkt 

Partijen actief in de wijk mogen zich in de Fonkel presenteren. Dit kan met een kraam, activiteit (binnen/buiten), presentatie of heb je zelf een leuk idee? Laat het weten!

Andere ideeën: Wil je muziek maken of heb je andere ideeën laat ‘t dan weten

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkhuis de Fonkel

Wijkhuis De Fonkel, een gezellig ontmoetingspunt midden in de Binnenstad van Helmond! Ons wijkhuis is modern en toch 'huiselijk' ingericht en biedt volop mogelijkheden voor allerlei activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.