Introductie luistercursus klassieke muziek voor KBO-leden

Liefhebbers van kunst en cultuur? Op zoek naar inspiratie, verdieping? De luistercursussen klassieke muziek van “Luistervilla” vertonen al jaren een groeiende belangstelling. Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de speciaal voor Helmondse KBO-leden georganiseerde introductie-bijeenkomst. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk.

Cursisten betreden in een ontspannen sfeer de rijke wereld van de klassieke muziek en leren bewuster te luisteren. Deelnemers hoeven er geen muzikale achtergrond voor te hebben of noten te kunnen lezen. Er is slechts één vereiste: ‘Laat u verwonderen. Uw oren zullen opengaan’.

Onlangs maakten een tiental leden van KBO-St. Lucia de introductiebijeenkomst van Luistervilla mee in Roermond. Zij werden zo enthousiast dat contact is opgenomen met de cursusleider Maurice Wiche. Deze is bereid om nu met name voor leden van KBO-Kring Helmond een gratis introductiecursus te houden die (bij voldoende belangstelling (minimaal 20 personen) gevolgd wordt door een 8-delige cursus. Met de kring Helmond is overleg gaande over eventuele financiële ondersteuning.

Datum van de introductie cursus: 9 november van 16.00-18.00 uur

Locatie: De Geseldonk (onder voorbehoud)

Entree gratis.

Aanmelden kan via: email: h.vanknegsel@chello.nl of door een briefje in de brievenbus te doen op Hoofdstraat 70, Mierlo-Hout. Graag telefoonnummer en emailadres vermelden.

NB. Mensen die na de introductiecursus de Luistercursus in Helmond willen volgen: dit zijn de cursusdata ; telkens op een dinsdag te weten 7-12, 11-1, 8-2, 8-3, 5-4, 10-5, 7-6, 5-7 en telkens van 16.00-18.00 uur.

Meer info: kijk op www.luistervilla.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door KBO Brouwhuis Rijpelberg Dierdonk

KBO-Brouwhuis is een vereniging van en voor senioren waarvan iedereen vanaf 50 jaar lid kan worden. Naast culturele activiteiten en activiteiten die ertoe doen heeft belangenbehartiging een hoge prioriteit. Zowel individueel als collectief, landelijk en lokaal. KBO-Brouwhuis is met drie andere KBO-afdelingen binnen de gemeente Helmond verenigd in de "KBO-Kring Helmond".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *