Dier van de week: Sep

Sep (1) is bekend in Helmond en omstreken onder de lezers van onze Facebookpagina. Hoe kan dat, zult u misschien vragen.

Ten eerste vroegen we op Facebook wie wist wat sep betekent in goed Helmonds. Veel mensen kwamen met het juiste antwoord: drop! Sep is zo zwart als drop (met een toefje wit borsthaar) en een droppie qua karakter. Kijk dat snuitje nou: de vrolijkheid spat er vanaf.

Daarnaast kent u Sep mogelijk van onze zoekactie. Een luidruchtige vrachtwagen deed hem uit z’n (gesloten) tuigje glippen. Bedankt, lieve mensen, dat jullie naar hem uitgekeken hebben. Sep doet gelukkig alles voor eten en volgde zijn maag een vangkooi in voor een lekker maaltje. Hij heeft nu een speciaal ontsnappingstuigje. Drukke, lawaaierige plekken zullen nooit Seps favoriet zijn.

Maar wat is hij een leukerd! Sep is energiek, speels en kan samen met rustige honden en kinderen (10+). Hij zal afwachtend zijn bij de eerste ontmoeting maar daarna adopteert hij u met heel zijn hart!

(Tekst: Dierenambulance Helmond)

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00u tot 16.00u en op zaterdag van 12.00u tot 15.00u.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op dit nummer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *